keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Trendiruokaa anoppilassa

Pyhäinpäivän vietossa keskellä metsää keskellä Suomea.

Anoppi heitti jo aiemmin päivällä pyyhkeen kehään, kun huomattiin, että possu oli jäänyt leivinuuniin jälkilämmölle koko yöksi. Pilallahan se oli, tai niin Anoppi luuli. Kukko pelasti tilanteen repimällä possun kappaleiksi ja toteamalla, että ei hätää, nyt saadaankin nyhtöpossua. Ja näin Anoppi ja Appiukko olivatkin hetkessä aivan aallonharjalla tarjoten todellista slow foodia.

Lähtökohta myös pyhäinpäivän iltapalalle ei ollut kovinkaan kummoinen. Aineksia leivinuuni-pizzalle ei juurikaan löytynyt, jääkaapissa vain jämät tuosta "epäonnistuneesta" possusta ja pakastimessa itsetehdyt porkkanasämpylät.  Jotain olisi kuitenkin taiottava.

Kana heitti ilmoille toiveen ja Kukko tarttui heti toimeen. Tai ainut asia mitä itseasiassa piti tehdä, oli vain majoneesi ja annosten kokoaminen. Aika helpolla sai Kukko tällä kertaa kyllä pisteet kotiin, sanon minä. (Ja toki hieman katkerana, kun tiskiä Kukko kuitenkin sai aikaiseksi, samoin kuin sotkuisen keittiön.)



Lautaselle siis loihdittiin "Anoppilan pulled pork purilaiset", trendiruokaa parhaimmillaan ja vähän kuin vahingossa. Hyvin maistui kaikille ja lautaset tyhjeni! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti