tiistai 12. marraskuuta 2013

Matka kohti unelmien jälkiruokaa


Jos on herkkuja rakastava Kana, jolle mikään makea ei ole liian makeaa ja kaikki suklainen taivaallista, niin takuuvarma jälkiruoka on ehdottomasti suklaafondant.
Ja vaikka Kukko on aina sanonut että tekee vain ruokaa ja jättää leipomistouhut Kanalle, niin tämän haasteen hän kuitenkin on ottanut innokkaana vastaan (todeten samalla, että eihän se jälkkärin teko mitään leipomista ole, vaan nimenomaan juuri ruoanlaittoa). 


Matkaa kohti sitä täydellistä suklaafondantia on nyt taitettu jo jonkin aikaa. Tai itseasiassa aika nopeasti Kukko homman hiffasi ja fondant oli jo muutaman kokeilun jälkeen täydellinen. Mutta älkää missään nimessä kertoko tätä Kukolle, voi nimittäin vielä fondant-treenailut jäädä siihen ja mitäs herkkukaksikko Kana & Tipu sitten arvostelee ja maistelee ;)



Ehkä parasta tässä jälkiruoassa on, että koskaan ei voi tietää millainen yllätys sieltä sisältä paljastuukaan, kun sen ensimmäisen lusikallisen lohkaisee. Nyt kun homman juju alkaa olla selvillä, niin sieltä on sen perinteisen lisäksi paljastunut niin valkosuklainen sydän kuin sekoitus tummasta & valkoisesta. Ja nyt aivan viimeisimpänä yllätys tuli ilmi vasta ensimmäisen lusikallisen suuhun laitettuaan - seassa hienonnettua minttua. Maku sopi meille minttusuklaasta tykkääville! Ihme, ettei Kukko ole vielä tähän tajunnut chiliä laittaa, se kun on hänen intohimonsa. Ehkäpä tämänkin aika koittaa vielä, annetaan Kukon nyt vaan jatkaa "treenausta" fondanttien parissa. 


2 kommenttia:

  1. Naaa-a-am!! Ei kai täältä Raumalta Vantaalle nyt niiiin pitkä matka voi olla... Vähän vielä näitä annoksia katsottua lähden kyläilemään! Kiva blogi teillä, tosin lievää ruoka-annoskateutta aiheuttava... :D t.Henna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nokka kohti etelää sitten vaan! Joko laitetaan padat porisemaan ;)

      Poista