torstai 1. tammikuuta 2015

Vuodenvaihteen hodarikemut

Vuosi on jälleen vaihtunut, tuttuun tapaan hyvässä seurassa ja raketteja ihastellen. Aattoillan menu koottiin simppelisti kantamalla pöytään hodaritarpeet ja jokainen saikin koota mieleisensä setin itse. Helppoa, nopeaa ja kaikille maistuvaa!



Ainoat valmistelut tehtiin itsetehdyn perunasalaatin ja jälkkärikakun parissa. Nyt tosin roolit keittiössä vaihtuivat, kun Kukko vastasi jälkkäripuolen suklaa-appelsiini-mascarponekakusta ja Kana toimi salaattimestarina. 


Hyvää ja maistuvaa vuotta 2015!

ps. niin, ja se Kukon joululahja ei ollut mitään materiaa eikä täytä keittiön kaappeja, mutta liittyy vahvasti ruokaan...palataan siihen vielä tarkemmin, kun saadaan kuvamateriaaliakin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti